Viu els caps de setmana als Pirineus i les Terres de Lleida!

Perquè no aprofitar els caps de setmana i els ponts festius per visitar indrets més propers geogràficament que els escollits per a les vacances? Els Pirineus i les Terres de Lleida us ofereixen un ventall d'activitats per a gaudir en plena natura amb els amics, la família, la parella... Sens dubte una bona opció per carregar les piles i començar la setmana amb força!

Caps de Setmana Familiars


Escapada Familiar

Cerques passar-ho bé amb els teus? No ho dubtis, a les nostres terres trobaràs racons i paratges naturals per viure experiències inoblidables amb els més petits i no tan petits de la casa! Et ve de gust? 
+ info

Caps de Setmana CulturalsVine a explorar el patrimoni del nostre territori i coneixeràs moltes realitats, en l’espai i en el temps, fruit del pas de la història, de les cultures i de les tradicions. Sens dubte, una altra manera d’aprendre!
 + info


Caps de Setmana Actius


Vols descarregar la teva adrenalina i reforçar el teu estat físic? Si trenques la rutina practicant qualsevol activitat física en un entorn natural incomparable, et sentiràs bé i relaxat. Una mica d’emoció?
 + info

Caps de Setmana Relax

Cerques relax i descans? Et proposem caps de setmana de benestar en què podràs combinar l’exercici pautat, una bona alimentació, uns moments de relaxació en contacte pur amb la natura. Estàs preparat?
+ info