De Grondgebieden van Lleida, een museum in open lucht!

De Grondgebieden van Lleida zullen u verrassen door de diversiteit van de toeristische aanbiedingen om te genieten met de vrienden, met de familie, met het echtpaar... De landschappen van de vlakte zijn doorkruist door duizend-en-één weggetjes vol betovering, zoals de Ruta dels Castells del Sió, la Ruta del Vi, la Ruta del Cister of de Trein van de Meren/dels Llacs (een toeristische trein die de hoofdstad van Lleida verenigt met de Pyreneeën). Ah, en voor diegenen die liefhebbers zijn van sterrenkunde, en uiteindelijk van het cultureel en wetenschappelijk toersime, kan u niet nalaten het Centre d’Observació de l’Univers (COU) te bezoeken.

Vergeet niet onze hoofdstad te bezoeken, Lleida, een open en vriendelijke stad waar het monumentaal erfgoed —de prachtige kathedraal van de Seu Vella of de unieke tempeliersconstructie van Gardeny— samenleven met de uiterst moderne infrastructuren zoals de luchthaven van Lleida-Alguaire of La Llotja, een congressenpaleis geschikt voor beroepsontmoetingen en grote shows. 

Feesten en eeuwenoude tradities, natuurlijke gebieden die ideaal zijn voor de liefhebbers van ornitologie, en een gastronomie gebaseerd op de natuurlijke producten, zijn andere actieven van een streek, waar vriendelijke mensen en karaktervolle dorpen u zullen verleiden!

Welkom in de Grondgebieden van Lleida!