El vicepresident del Patronat de Turisme, Josep Cosconera, i el director del Patronat, Xavier Moncayo, van recollir el Premi Catalunya de Comunicació en l'àmbit turístic que ha estat concedit a "Ara Lleida" per la Fundació per al Foment de la Comunicació i el Desenvolupament i l'Associació Catalana de Comunicació i Relacions Públiques. El lliurament del guardó va tenir lloc al Palau de la Música Catalana de Barcelona en un acte presidit per la Sra.Marta Ferrussola.

El president del certamen, Xavier Pérez-Portabella, va destacar en el moment del lliurament del premi la tasca duta a terme pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb la marca turística "Ara Lleida" en aquests gairebé 20 anys d'existència, "que ha sabut optimitzar els recursos i aprofitar les oportunitats per posicionar les Terres de Lleida i el Pirineu de Lleida en el mapa turístic nacional i internacional", mitjançant diferents eines de comunicació com les campanyes publicitàries, comunicats de premsa, publicacions diverses, premis periodístics i jornades professionals, entre moltes altres accions. En aquest sentit, va assenyalar que avui dia no es pot parlar en el sector turístic d'esports d'aventura, natura, turisme rural, gastronomia, romànic, tradicions populars i esquí sense esmentar les Terres de Lleida i la seva marca paraigua "Ara Lleida".

El vicepresident del Patronat de Turisme, Josep Cosconera, va destacar que "aquest és un guardó per a tot el sector turístic de les nostres comarques i un reconeixement a la feina feta per l'equip humà del Patronat de Turisme, així com també a la pròpia Diputació, que mitjançant el seu Patronat ha sabut posicionar turísticament les Terres de Lleida". Novembre 2007