L'Aiguabarreig-Turisme Accessible


La passarel·la de fusta d'uns 700 metres de longitud, que transcorre dins d'un magnífic bosc de ribera dins l'espai natural de l'Aiguabarreig Segre-Cinca, al terme municipal de la Granja d'Escarp, ens convida a conèixer aquest espectacular indret de les Terres de Lleida.

La passera de fusta de pi és construïda sobre pilars de formigó i anivellada en tot el seu traçat, evitant així els desnivells del terreny que sovint es converteixen en cursos d'aigua, sobretot durant la primavera, a causa de les freqüents pujades del nivell del riu. Cal destacar que la passera té una barana que la fa apta per a invidents i la seva amplada d'1,20 m la fa apta per a cadires de rodes, a més dels diversos eixamplaments que permeten l'encreuament de cadires que circulin en direccions contràries.

Cap als 400 metres de l'entrada el visitant es troba amb un desdoblament del recorregut. Aquí pot triar entre anar fins a una balconada situada a la vora del riu, on pot gaudir de l'espectacle dels ocells, tant dels que hi crien com d'aquells que hi estan de pas (cal destacar que la zona de l'Aiguabarreig Segre-Cinca és un important punt de pas d'aus migratòries), o, si tria l'altra opció, al final del recorregut i coincidint amb una zona de canyissar s'hi troba un aguait amb una rampa d'accés (amb pendent inferior al 7%) que permet l'observació dels ocells sense destorbar-los.

Més informació

Informació facilitada per:

Ajuntament de la Granja d'Escarp


Afegir comentari:

:

CAPTCHA image
Entra el codi de validació

 


Notícies destacades


Temporada de Neu 14/15

El Pirineu de Lleida us ofereix un ventall d’activitats per a aquest hivern. No us les perdeu!

+ Info

Senderisme i Btt, apostes de Turisme Actiu!

Propostes estiuenques per a gaudir de la natura amb els teus tot practicant una mica d’esport!

+ Info

Pobles amb encant

Primera associació d’aquestes característiques a l’Estat.

+ Info

Parc Astronòmic del Montsec

Gaudeix d'un dels equipaments astronòmics més importants de l'Estat. Vine i comprova-ho!

+ Info