Tour de Formatge & Emocions


Aquest tour és el primer producte turístic conjunt supracomarcal anomenat Pireníssim, Tour de Formatge & Emocions. Pireníssim és una marca fruit de la unió de les comarques que formen l’Alt Pirineu i la Val d’Aran: l’Alt Urgell, l’Alta Ribagorça, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i la Val d’Aran.

Sota la marca Pireníssim s’engloba la riquesa gastronòmica amb un nexe en comú: la producció de formatge i els seus derivats. Amb un ventall de més de 80 varietats de formatge de gran qualitat, la marca Pireníssim es configura com l’eina promocional del territori encarregada de donar a conèixer el món del formatge pirinenc arreu i posar-lo en valor juntament amb els altres atractius del territori. Només cal que entreu a www.pirenissim.org, escolliu els establiments (formatgeries, restaurants, allotjaments...) i confeccioneu el vostre propi itinerari gastronòmic per l’Alt Pirineu i Aran. 

Amb aquest tour podeu gaudir del forfet Pireníssim, un talonari de descomptes que es poden bescanviar a més de 200 establiments de tot l’Alt Pirineu i Aran. Sempre s'ha de concertar prèviament la visita als establiments, que poden ser formatgeries, restaurants, allotjaments, museus, comerços i empreses de senderisme. El talonari es pot aconseguir mitjançant les oficines de turisme i també es pot descarregar on-line per mitjà de la pàgina web www.pirenissim.org.

Des de Pireníssim us convidem a descobrir el nostre territori i que vingueu a tastar els deliciosos formatges que els nostres artesans elaboren directament als seus obradors. Us hi esperem!

   






Afegir comentari:

:

CAPTCHA image
Entra el codi de validació

 


Notícies destacades


Temporada de Neu 14/15

El Pirineu de Lleida us ofereix un ventall d’activitats per a aquest hivern. No us les perdeu!

+ Info

Senderisme i Btt, apostes de Turisme Actiu!

Propostes estiuenques per a gaudir de la natura amb els teus tot practicant una mica d’esport!

+ Info

Pobles amb encant

Primera associació d’aquestes característiques a l’Estat.

+ Info

Parc Astronòmic del Montsec

Gaudeix d'un dels equipaments astronòmics més importants de l'Estat. Vine i comprova-ho!

+ Info