Palau de Congressos de Lleida - La Llotja


La ciutat de Lleida (El Segrià) acull un nou edifici multifuncional, la Llotja de Lleida, per donar servei a la ciutat i esdevenir un centre referent en el turisme de reunions, congressos i negocis.

Un edifici emblemàtic amb un acurat disseny funcional, estètic i urbanístic, que estableix un diàleg continu amb la ciutat per mitjà de les formes, els colors, els miradors i les façanes de vidre.

L'exterior mostra visualment la singularitat i la identitat del territori, esdevé una peça més de l'entramat urbà, pren el seu caràcter i es dóna amablement als seus usuaris.

L'espai interior, acollidor i utilitari, pensat per a l'activitat congressual i empresarial, però també per als mateixos ciutadans, presenta als seus convidats magnífiques panoràmiques sobre la ciutat, el riu Segre i la Seu Vella.

Els principals espais de la Llotja de Lleida:

  • L'auditori principal, amb una capacitat per a 1.000 assistents, un espai pensat per acollir múltiples activitats: congressos, convencions, teatre, òpera...
  • Dues sales de congressos aptes per acollir 400 i 200 persones, respectivament.
  • El centre de negocis es distribueix en despatxos per als organitzadors, oficines, depenent de les necessitats, i disposa de sales de 20 a 80 m2.
  • Dues sales multifuncionals: un espai amb predomini del color daurat i usos diversos, i el segon destinat a serveis de cafeteria-restaurant.
  • El vestíbul, de 887m2, comunica amb la majoria d'espais públics de l'edifici i és el punt de trobada per a congressistes i espectadors.
  • La coberta presenta una doble funcionalitat, de mirador i jardí, i també actua com a regulador tèrmic.
  • Un anell envolta i abraça totes les sales,el "foyer", que amb una amplada de 14 metres és un espai diàfan i complementari per a les sales multifuncionals, apte per acollir estands, celebrar còctels i àpats, tot gaudint del paisatge a través d'una àmplia superfície vidriada.

Més informacióPalau de Congressos de Lleida - La Llotja

llotja@lallotjadelleida.es
http://www.lallotjadelleida.com/

Recursos turístics relacionats


Afegir comentari:

:

CAPTCHA image
Entra el codi de validació

 


Notícies destacades


Temporada de Neu 14/15

El Pirineu de Lleida us ofereix un ventall d’activitats per a aquest hivern. No us les perdeu!

+ Info

Senderisme i Btt, apostes de Turisme Actiu!

Propostes estiuenques per a gaudir de la natura amb els teus tot practicant una mica d’esport!

+ Info

Pobles amb encant

Primera associació d’aquestes característiques a l’Estat.

+ Info

Parc Astronòmic del Montsec

Gaudeix d'un dels equipaments astronòmics més importants de l'Estat. Vine i comprova-ho!

+ Info