LLES DE CERDANYA


És el municipi més extens de la comarca de la Cerdanya (els Pirineus). Els refugis de Capdelrec, dels Pradells i dels Estanys de la Pera permeten de fer ascensions als cims propers, com també excursions a llocs des d'on es pot fruir d'alguns dels millors panorames tant de la comarca de la Cerdanya com d'Andorra.

Prop del trencall que surt de la carretera N-260, el balneari de Senillers recull i serveix les aigües que brollen de cinc fonts, amb característiques diferents: del Paídor, de la Muntanya i del Riu (alcalines-silicatades), dels Brians (sulfuroses) i del Ferro (sulfuroses i ferruginoses).

A l'hivern el municipi és un dels centres principals del Pirineu per als afeccionats a l'esquí nòrdic, ja que ofereix dues magnífiques estacions per practicar aquest esport, que són la de Lles i la d'Aransa, connectades entre elles pel camí de Pollineres. Ambdues organitzen durant el mes de gener la Marxa Pirineus d'esquí nòrdic, una de les més veteranes de l'Estat espanyol.

El poblament del terme el componen els nuclis de Lles, com a cap, Músser, Arànser, Travesseres, Coborriu de la Llosa i Viliella.


Informació facilitada pel Consell Comarcal de la Cerdanya


Afegir comentari:

:

CAPTCHA image
Entra el codi de validació

 


Notícies destacades


Temporada de Neu 14/15

El Pirineu de Lleida us ofereix un ventall d’activitats per a aquest hivern. No us les perdeu!

+ Info

Senderisme i Btt, apostes de Turisme Actiu!

Propostes estiuenques per a gaudir de la natura amb els teus tot practicant una mica d’esport!

+ Info

Pobles amb encant

Primera associació d’aquestes característiques a l’Estat.

+ Info

Parc Astronòmic del Montsec

Gaudeix d'un dels equipaments astronòmics més importants de l'Estat. Vine i comprova-ho!

+ Info