Hípica les Vernedes-Turisme Accessible


Activitats d'hípica per a tothom!

Hípica les Vernedes de Sort, situada al Pallars Sobirà-els Pirineus,activitats d'hípica i excursions a cavall per a tothom. Uns cavalls amb unes característiques ideals per al turisme eqüestre i un equip de professionals especialitzats són la garantia per viure una experiència gratificant, única i personalitzada a sobre d'un cavall i en plena natura.

Els cavalls tenen bon caràcter, són de sang freda, rústics, creuats, resistents, de petita alçada, qualitats ideals per al turista eqüestre. Estan acostumats a la presència humana i de sorolls, trànsit, vent... Admeten amb tranquil·litat les manipulacions habituals (lligar-los, aixecar extremitats, raspallar-los, deixar-se tocar, conduir-los, ferrar, pujar al remolc...) i el nivell de doma és molt bo (avanç, frenada, girs, sortides, pas trot, galop, pas de petits obstacles...).

Els monitors disposen de titulació específica en activitats fisicoesportives en el medi natural a cavall, i més concretament en hipoteràpia, equitació terapèutica i discapacitats. Uns coneixements específics i una experiència reconeguda en el lleure de persones amb minusvalideses físiques, sensorials, psíquiques, o bé persones amb problemes emocionals i de comportament.

Les activitats es personalitzen d’acord amb les necessitats de cada persona o grup, i hi ha la possibilitat de fer activitats i excursions a cavall dins de les mateixes instal·lacions o per itineraris establerts prèviament.

L'hípica és oberta de primers de març al final de novembre.

Per a més informació i reserves


Afegir comentari:

:

CAPTCHA image
Entra el codi de validació

 


Notícies destacades


Temporada de Neu 14/15

El Pirineu de Lleida us ofereix un ventall d’activitats per a aquest hivern. No us les perdeu!

+ Info

Senderisme i Btt, apostes de Turisme Actiu!

Propostes estiuenques per a gaudir de la natura amb els teus tot practicant una mica d’esport!

+ Info

Pobles amb encant

Primera associació d’aquestes característiques a l’Estat.

+ Info

Parc Astronòmic del Montsec

Gaudeix d'un dels equipaments astronòmics més importants de l'Estat. Vine i comprova-ho!

+ Info