Hípica Peu Fort-Turisme accessible


Turisme eqüestre per a tothom! 

Hípica Peu Fort, una empresa familiar del Pallars Sobirà - els Pirineus, ofereix dos tipus d’activitats a tots aquells qui desitgin viure l’emoció damunt d’un cavall.

  1. Turisme de lleure. Es fan excursions a cavall d'una duració aproximada d'una hora pels voltants de Sort (el Pallars Sobirà - els Pirineus). Va adreçat a famílies amb alguns dels membres afectats i grups escolars o similars que vulguin compartir aquesta experiència. Abans, sempre es fa un estudi de les persones amb minusvalidesa o un altre problema que hagin de fer l'activitat, ja que no tothom és apte en aquest apartat (minusvalidesa a les extremitats, casos extrems...). Per aquest motiu s’efectuen reserves programades adequades per a cada persona o grup decidint si són o no aptes per dur a terme una excursió o és més adient l'activitat de lleure dins del mateix centre hípic.
  2. Activitats/teràpies recreatives amb cavalls.Van adreçades a totes les persones amb discapacitat física o psíquica. Aquestes activitats es fan al mateix centre hípic, on treballem l'autoestima, el control, la relaxació, el divertiment, la comunicació, el comportament, el respecte, el to muscular, la coordinació (ja que el cavall està en moviment constant i la persona que el munta ha d'adaptar-se i reaccionar davant els seus moviments), el desenvolupament psicomotor, els estímuls... Això no comporta que la persona estigui obligada a muntar el cavall sinó que és un apropament, i posteriorment un dels passos següents per fer i gaudir a cavall de l’animal d'una sensació única per a ella. Tot això té el gran avantatge que gaudim del cavall i dels seus beneficis en un entorn paisatgístic relaxant i en plena natura entre aquestes muntanyes dels Pirineus.

Totes les persones interessades, tant individuals com grups, s'hauran d'adreçar a aquest centre per tal de facilitar i organitzar l'activitat més adient segons el tipus de minusvalidesa, dificultat o problemes diversos.

Més informació: Hípica Peu Fort


Afegir comentari:

:

CAPTCHA image
Entra el codi de validació

 


Notícies destacades


Temporada de Neu 14/15

El Pirineu de Lleida us ofereix un ventall d’activitats per a aquest hivern. No us les perdeu!

+ Info

Senderisme i Btt, apostes de Turisme Actiu!

Propostes estiuenques per a gaudir de la natura amb els teus tot practicant una mica d’esport!

+ Info

Pobles amb encant

Primera associació d’aquestes característiques a l’Estat.

+ Info

Parc Astronòmic del Montsec

Gaudeix d'un dels equipaments astronòmics més importants de l'Estat. Vine i comprova-ho!

+ Info