Fira de Titelles de Lleida


El Centre de Titelles de Lleida va ser creat el 1986 per Joan-Andreu Vallvé i Julieta Agustí, amb el propòsit de promoure i divulgar l'art dels titelles per mitjà del seu triple vessant decentre dramàtic, centre pedagògic i centre de documentació.

Paral·lelament a la seva activitat habitual, el Centre organitza des del 1990 anualment la Fira de Teatre de Titelles de Lleida, que se celebra el primer cap de setmana del mes de maig i s'ha consolidat com el mercat de compravenda d'espectacles de titelles més rellevant de tot l'Estat. Convertint la Fira en un punt de trobada anual, un gran nombre de creadors, dramaturgs i directors aprofiten aquest esdeveniment per intercanviar idees i discutir sobre la problemàtica del teatre infantil i, concretament, del teatre d'objectes. També coincidint amb la Fira, i des del 1998, el Centre de Titelles de Lleida organitza la Fira del Llibre de les Arts Escèniques, que té com a objectiu posar a l'abast dels professionals i del públic en general el màxim de material editat sobre les arts escèniques en tots els seus vessants. El 1995 es va crear l'Associació d'Espectadors del Centre de Titelles.

El Centre de Titelles de Lleida compta amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de Lleida i el Ministeri de Cultura.

Informació facilitada per:Centre de Titelles de Lleida

Pl. de l'Hort de Sta. Teresa, 1
25002 Lleida
Julieta Agustí. Tel.: 973 27 02 49 / Fax: 973 26 45 15
www.titelleslleida.com
centre@titelleslleida.com 

Afegir comentari:

:

CAPTCHA image
Entra el codi de validació

 


Notícies destacades


Temporada de Neu 14/15

El Pirineu de Lleida us ofereix un ventall d’activitats per a aquest hivern. No us les perdeu!

+ Info

Senderisme i Btt, apostes de Turisme Actiu!

Propostes estiuenques per a gaudir de la natura amb els teus tot practicant una mica d’esport!

+ Info

Pobles amb encant

Primera associació d’aquestes característiques a l’Estat.

+ Info

Parc Astronòmic del Montsec

Gaudeix d'un dels equipaments astronòmics més importants de l'Estat. Vine i comprova-ho!

+ Info