Fira de Teatre de Tàrrega


La Fira de teatre al carrer de Tàrrega

Després d’un quart de segle d’existència continuada, la Fira de Teatre de Tàrrega ha esdevingut un dels mercats de les arts escèniques més dinàmics de tot Europa.

L’eix central de la Fira de Teatre el constitueixen les actuacions d'unes vuitanta companyies de procedència nacional i internacional. Espectacles visuals, multidisciplinaris, dansa, circ, titelles...; totes les arts escèniques tenen cabuda a Tàrrega (L'Urgell). La majoria dels espectacles programats són novetats, estrenes o preestrenes i es representen al carrer o a recintes tancats seguits per una audiència nombrosa i fidel.

La Fira, fundada l'any 1981, converteix la ciutat de Tàrrega en un magnífic aparador de les arts escèniques contemporànies i en una impressionant festa popular.

Mercat internacional de les arts escèniques

Anualment, el segon cap de setmana de setembre la Fira de Teatre ofereix a Tàrrega un espai per a l'exhibició, la compravenda d'espectacles i un fòrum per al contacte, l'intercanvi i la difusió entre professionals. Artistes, programadors teatrals, productors, institucions..., com també un públic nombrós i molt participatiu tenen la seva cita per mostrar o conèixer les creacions més actuals de les arts escèniques.

L'objectiu fonamental de la Fira de Teatre és dinamitzar la indústria de les arts escèniques. L'organització treballa al llarg de tot l'any per promocionar la producció artística, facilitar la contractació i fer possible la circulació d'artistes i companyies pels circuits d'exhibició nacionals i internacionals.

L’activitat professional: La Llotja

La Llotja és l’espai que concentra l'activitat professional de la Fira de Teatre. És el punt de trobada i d'intercanvi dels professionals acreditats i el centre neuràlgic d'activitats. L’indret principal de La Llotja és el Pavelló Firal, una àrea temàtica de 1.125 m2 amb més de 80 estands d'exposició, que permet a les institucions, empreses, xarxes i companyies donar a conèixer el seu treball i els seus projectes.

La Llotja de la Fira de Teatre ha esdevingut amb el temps un referent ineludible per a la comunitat internacional de professionals de la gestió de les arts escèniques. A La Llotja es reuneixen, amb la finalitat de comprar i vendre espectacles, agents teatrals i culturals de tot el món i es produeix el contacte lliure i espontani entre autors, artistes, gestors, productors, distribuïdors, empreses, institucions..., vinculats al món de les arts escèniques.

Informació facilitada per:

Fira de Teatre al carrer
Plaça de Sant Antoni, 1
25300 Tàrrega
Tel.: 973 310 854
Fax: 973 501 528
www.firatarrega.com
firateatre@firatarrega.com 

Afegir comentari:

:

CAPTCHA image
Entra el codi de validació

 


Notícies destacades


Temporada de Neu 14/15

El Pirineu de Lleida us ofereix un ventall d’activitats per a aquest hivern. No us les perdeu!

+ Info

Senderisme i Btt, apostes de Turisme Actiu!

Propostes estiuenques per a gaudir de la natura amb els teus tot practicant una mica d’esport!

+ Info

Pobles amb encant

Primera associació d’aquestes característiques a l’Estat.

+ Info

Parc Astronòmic del Montsec

Gaudeix d'un dels equipaments astronòmics més importants de l'Estat. Vine i comprova-ho!

+ Info