Destinació Turisme Esportiu Val d´Aran


L’any 2004 la Val d'Aran va ser certificada com a Destinació Turística Esportiva en les modalitats de Senderisme d’alta muntanya, Alpine Running i Fútbol. La seva situació estratègica i el seu terreny tan variat com a espectacular, així com totes les seves instal·lacions esportives repartides per tota la geografia aranesa, fan de la Val d'Aran una destinació ideal per tots aquells que vulguin gaudir de la natura i de l’esport.

La Val d'Aran està situada entre els dos senders de gran recorregut transpirenenc, el GR11 que passa per la vessant catalana i al sud de l’Aran el GR10 que passa per França. A més a més i a tot un ventall de Senders de Petit Recorregut (PR,s) i microitineraris, que voregen els pobles de la val completant la xarxa perfectament. També destacar, la existència de grans rutes per a experts, amb cims superiors a 3000 metres d’alçada.

Dintre les instal·lacions esportives cal destacar a Bossòst la Zona Esportiva i el Camp Municipal de futbol. A Salardú la Sala Polivalent, el Golf Pich & Putt i l’Escòla de Técnics Esportius de la Val d’Aran. A Les el Camp de futbol i les Termes de la Baronia de Les i A Vielha la Sala Polivalent, el Camp de futbol i el Palai de Gèu, amb la seva piscina semi olímpica, i la seva pista de gel.

Més informació:

Torisme dera Val d'Aran
Ctra. De Gausac, 1
25530 Vielha
Tel. 973 62 1002
Fax 973 62 10 03
Web: www.aran.org
email: tourisme@aran.org

logologo


Arxius del recurs

Afegir comentari:

:

CAPTCHA image
Entra el codi de validació

 


Notícies destacades


Temporada de Neu 14/15

El Pirineu de Lleida us ofereix un ventall d’activitats per a aquest hivern. No us les perdeu!

+ Info

Senderisme i Btt, apostes de Turisme Actiu!

Propostes estiuenques per a gaudir de la natura amb els teus tot practicant una mica d’esport!

+ Info

Pobles amb encant

Primera associació d’aquestes característiques a l’Estat.

+ Info

Parc Astronòmic del Montsec

Gaudeix d'un dels equipaments astronòmics més importants de l'Estat. Vine i comprova-ho!

+ Info