Destinació Turisme Esportiu Sort


En el cas de Sort (el Pallars Sobirà), podem trobar-hi instal·lacions com el camp de regates l’Aigüerola, que és situat al bell mig de la població. Aquest camp de regates és una zona d'aigües braves de 375 metres de corrent natural, que el fa diferent de la resta de trams de Catalunya. Les característiques del camp de regates fan que sigui el lloc idoni per celebrar-hicampionats molt importants; s'hi pot entrenar i s'hi pot passar l'estona tan sols per divertir-se. S'hi disputen algunes de les competicions més importants del món:Campionats del món de rodeo, Ral·li Internacional de la Noguera Pallaresa, etc.

Dins del mateix Sort també trobem un poliesportiu preparat per practicar-hiesports com el bàsquet o el futbol sala. Cada estiu,Esport en joc hi organitza estades de bàsquet per a infants i recentment clubs de futbol de segona divisió vénen a fer el seu stage a Sort.

Una de les instal·lacions que fan de Sort un lloc ideal per a aquestes estades esportives ésl’escola de piragüisme, un alberg gestionat perla Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Sort, preparat per rebre escoles o grups d’interès esportiu.

Finalment hi ha altres instal·lacions, comel camp de futbol del Club de Futbol de Sort, pistes de tennis i piscines, tot preparat per a aquells qui vulguin gaudir de l’esport com a principal motivació del seu viatge.


Més informació:
Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà
Av. Comtes de Pallars, 21
25560 Sort
Tel. 973 62 1002
Fax 973 62 10 03
www.pallarssobira.info
email: turisme@noguerapallaresa.com
logo_oficopsobira


Arxius del recurs

Recursos turístics relacionats


Afegir comentari:

:

CAPTCHA image
Entra el codi de validació

 


Notícies destacades


Temporada de Neu 14/15

El Pirineu de Lleida us ofereix un ventall d’activitats per a aquest hivern. No us les perdeu!

+ Info

Senderisme i Btt, apostes de Turisme Actiu!

Propostes estiuenques per a gaudir de la natura amb els teus tot practicant una mica d’esport!

+ Info

Pobles amb encant

Primera associació d’aquestes característiques a l’Estat.

+ Info

Parc Astronòmic del Montsec

Gaudeix d'un dels equipaments astronòmics més importants de l'Estat. Vine i comprova-ho!

+ Info