hipica1
hipica2
hipica3
hipica4

L´ hípica, una experiència a l´abast de tothom!

La realització d'activitats amb cavalls aportaexperiències gratificants per a tothom. Passejar damunt dels animals, sentir-ne la força i el pas, tenir-ne cura, recórrer paratges naturals on no es pot arribar amb vehicle... ens fan sentir unes sensacions úniques.

Però més enllà del contacte amb els animals i gaudir de la natura, l'hípica s'uneix amb la salut. Això és possible gràcies que diverses empreses dels Pirineus apropen aquesta pràctica a persones amb algun tipus de minusvalidesa, física, sensorial o cognitiva.

A més d'establir contacte amb els cavalls i l'entorn, aquesta activitat, adaptada a les necessitats de cada persona, permet formular i practicar teràpies complementàries a cada minusvalidesa. Teràpies que es basen en el coneixement i l'apropament a l'animal, la realització d'exercicis concrets i el moviment que transmet el cavall mentre fa el pas. Així doncs, aquest esport comporta obtenir millores físiques i emocionals.

Per fer-ho de la manera més eficaç i optimitzar els resultats, cada equip de professionals disposa de personal amb formació especialitzada per a la realització d'activitats hípiques amb persones que tenen necessitats específiques.

En qualsevol cas, els cavalls us aportaran beneficis per a la vostra salut, sia amb la realització de teràpia o simplement prenent contacte amb ells i passejant per les majestuoses muntanyes i les valls pirinenques