Wellness dels Pirineus
Estudis mèdics constaten que el simple fet d’estar a més de 1.500 metres sobre el nivell del mar té un efecte positiu sobre la nostra salut. El clima saludable de la muntanya en un entorn natural amb aigües amb propietats curatives és una veritable teràpia per a la nostra salut. Els nostres Pirineus us ofereixen una font de joventut per al vostre cos, el vostre esperit i la vostra ànima. 

Aquí trobareu el descans. Benvinguts als Pirineus!

La natura dels Pirineus:

El Wellness dels Pirineus
Un retrobament amb la natura en el seu estat més pur: el Parc Nacional d’Aigüestortes,el Parc Natural del Cadí-Moixeró,el Parc Natural de l’Alt Pirineu... Els Pirineus són el gran escenari per practicar el ciclisme i el senderisme actiu en un oasi de benestar i de salut. Els Pirineus són bons per a la vostra salut!

La dolce vita dels Pirineus:

El Wellness dels Pirineus
Una manera relaxada de viure la vida en contraposició a l’estrès al qual estem sotmesos diàriament. Una cultura muntanyenca que ha sabut mantenir les seves arrels en un entorn natural preservat del món sorollós, competitiu i galopant, on el pas del temps passa a un segon terme. Vine a conèixer rutes com la Via Calda, una ruta de senderisme, cultura i balnearis pel Pirineu de Lleida. Gaudir d’uns quants dies en un ambient acollidor tindrà un efecte miraculós en la vostra salut. El més important seràs tu. Deixa que et cuidem!

El relax dels Pirineus:

El Wellness dels Pirineus
Un entorn que us convida a respirar amb els cinc sentits i sentir-vos bé i purificats... Els Pirineus lleidatans generen bellesa amb tractaments innovadors com les mascaretes de caviar, els massatges amb mel o essència de cassís o herbes fresques de la Val d’Aran... Deixa’t amanyagar!