Salut-el-benestar-de-l'esport

L'exercici físic, un benefici per la nostra salut!

Trencar la nostra rutina diària per practicar qualsevol activitat física en un entorn natural incomparable ens farà sentir bé i relaxats. Exercitar el vostre cos immersos en paratges naturals de les Terres de Lleida us aportarà tranquil·litat i pau interior:

Nording walking:

La pràctica d'aquest esport és apta per a tot tipus de públic: joves, sèniors, esportistes en cicle d'entrenament cardiovascular específic, descans actiu o en fase de recuperació de lesions.Una opció diferent i saludable!

+ info

Golf:

Un esport que ens desestressa i tranquil·litza, ajudant-nos a controlar l'ansietat, millorant la freqüència cardíaca, normalitzant la pressió arterial, afavorint les relacions interpersonals i prevenint l'aparició i la progressió de possibles depressions.Així doncs, el golf és salut!

+ info

Ciclisme:

ciclisme
Millora la circulació sanguínia i el to muscular, augmenta la capacitat pulmonar i el calci dels ossos i disminueix la pressió arterial; en definitiva, una font de salut!

+ info

Senderisme:

senderisme

El senderisme ens proporciona molts beneficis, entre els quals destaquen l'augment de la nostra energia reduint els riscos d'infarts i baixant els nivells de colesterol, com també un millor estat del sistema cardiovascular i de la resistència muscular, traslladant una sensació de benestar i augment.Un esport saludable!

+ info

Esquí de fons:

esqui de fons
Aquest esport és especialment recomanable amb una pràctica regular, ja que permet exercitar grans grups de músculs alhora. Cal, però, ser constant i es recomana practicar-lo durant almenys una hora. Us hi animeu?

+ info