Foto guanyadoraAutor: Andreu Martín 


   


 

CONCURS FOTOGRÀFIC #LLEIDABLANCA 

DEL 14 DE DESEMBRE AL 29 DE FEBRER


Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida t’ofereixen en el seu conjunt la superfície esquiable més gran de tot l’Estat amb més de 30.000 places d’allotjament entre hotels, càmpings, apartaments i turisme rural situats prop de les pistes. A més a més de múltiples activitats d’oci relacionades amb la neu snowboard, excursions amb raquetes, curses de trineus, recorreguts amb motos de neu...

Les possibilitats de gaudir de la neu al Pirineu de Lleida són immenses. T’animes a captar imatges amb la neu de lleida i guanyar una estada per a dues persones a Lleida.

COM PARTICIPAR-HI?

  • Vine a Lleida a gaudir de la neu, fes la teva millor foto i publica-la al Facebook en aquest enllaç. També pots pujar-la a Twitter o Instagram amb el hashtag #LleidaBlanca.
  • Comparteix-la a les teves xarxes i demana als teus amics que t’ajudin amb el vot. Per a entrar al concurs, la imatge té que acumular més de 10 likes (al Facebook, Twitter o Instagram).
  • I ens agradaria que al publicar la imatge ens comentis la teva experiència a #Lleida.

QUÈ POTS GUANYAR?

Un cap de setmana per a dues persones en règim de pensió completa a la demarcació de Lleida, on podràs gaudir d’una activitat d’oci.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Acceptar les Bases de Participació. Per a entrar al sorteig, la teva imatge ha d’acumular més de 10 likes a Instagram, Twitter o Facebook.

Recorda que s’autoritza el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també per publicar la foto premiada a les diferents plataformes de comunicació de l’entitat.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ

Del 14 de desembre de 2015 al 29 de febrer de 2016.

JURAT

Un jurat format per l’equip tècnic i directiu del Patronat de Turisme d’Ara Lleida escollirà el/la guanyador/a i el veredicte es publicarà el dia 16 de març de 2016 a @aralleida a les nostres xarxesde Facebook, Twitter i Instagram. 


FOTOGRAFIA EL PIRINEU DE LLEIDA, LA CATALUNYA BLANCA!