Concurs aralleida_neu1415
     


   

PARTICIPA AL CONCURS FOTOGRÀFIC #NEU1415

DE L’1 DE DESEMBRE AL 28 DE FEBRER


Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida t’ofereixen en el seu conjunt la superfície esquiable més gran de tot l’Estat amb més de 30.000 places d’allotjament entre hotels, càmpings, apartaments i turisme rural situats prop de les pistes. A més a més de múltiples activitats d’oci relacionades amb la neu snowboard, excursions amb raquetes, curses de trineus, recorreguts amb motos de neu...

Les possibilitats de gaudir de la neu al Pirineu de Lleida són immenses. T’animes a captar imatges amb la neu de lleida i guanyar una estada per a dues persones a Lleida?

COM PARTICIPAR-HI?

  • Fotografia la neu de Lleida. Puja les imatges a TwitterTwitter @aralleida o bé a Instagram amb els hashtags #neu1415, #aralleida i #igerslleida
  • Adjunta-hi un comentari explicant quines emocions et transmet la neu de lleida. Hi pots pujar tantes imatges com vulguis, això sí, han de ser fetes per tu.

QUÈ POTS GUANYAR?

Un cap de setmana per a dues persones en règim de pensió completa a la demarcació de Lleida, on podràs gaudir d’una activitat d’oci.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Acceptar les Bases de Participació. 

Recorda que s’autoritza el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també per publicar la foto premiada a les diferents plataformes de comunicació de l’entitat.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ

De l’1 de desembre de 2014 al 28 de febrer de 2015.

JURAT

Un jurat format per l’equip tècnic i directiu del Patronat de Turisme d’Ara Lleida escollirà el/la guanyador/a i el veredicte es publicarà el dia 17 de març de 2015 a @aralleida.  

 

FOTOGRAFIA EL PIRINEU DE LLEIDA, ON LA NEU ÉS MÉS QUE NEU!