Concurs aralleida neu

Fotografia guanyadora del concurs

@mariona_m87

 

     

 

Participa al Concurs #aralleidaneu!


Si t’agrada la neu, Lleida és el teu paradís! Hi podràs practicar totes les modalitats d’esports de neu: esquí, curses de trineus, surf de neu, patinatge sobre gel, excursions amb raquetes, recorreguts amb motos de neu, esquí de telemarc... I a més a  més en un entorn immillorable per acollir un patrimoni artístic fascinador i gaudir d’una gastronomia autòctona i singular!

Et ve de gust captar imatges d’aquest paratge natural i guanyar una estada per a dues persones a la demarcació de Lleida? 

COM PARTICIPAR-HI?

  • Fotografia la neu de Lleida. Puja les imatges a TwitterTwitter @aralleida o bé a Instagram amb el hashtag #aralleidaneu i explica per què has escollit aquest racó.
  • Hi pots pujar tantes imatges com vulguis, això sí, han de ser fetes per tu.

QUÈ POTS GUANYAR?

Un cap de setmana per a dues persones en règim de pensió completa a la demarcació de Lleida, on podràs gaudir d’una activitat d’oci i un programa de wellness.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Acceptar les Bases de Participació. 

Recorda que s’autoritza el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també per publicar la foto premiada a les diferents plataformes de comunicació de l’entitat.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ

De l’1 de desembre de 2013 al 28 de febrer de 2014.

JURAT

Un jurat format per l’equip tècnic i directiu del Patronat de Turisme d’Ara Lleida escollirà el/la guanyador/a i el veredicte es publicarà el dia 10 de març de 2014 a @aralleida.  

 

ANIMA’T A PARTICIPAR-HI I GAUDEIX DE LA NEU DE LLEIDA!