Esports d'aventura

Turisme actiu i Esports d'aventura

Lleida, el Pirineu català i els esports d’aventura, una experiència turística inoblidable!


Esports aquàtics, extrems, d’aire, trekking i BTT són només algunes de les opcions d’aventura, esport i turisme que es poden practicar en una bellesa paisatgística única: els Pirineus de Lleida!

Els Pirineus de Lleida són considerats líders a l’Estat espanyol en esports d’aventura, amb més de 150 empreses especialitzades i la celebració de campionats del món (caiac, parapent, ala de pendent, piragüisme...), com també una terra d’excepcional bellesa per als afeccionats a la natura (senderisme, SGR, BTT, passejos a cavall, pràctica…). Gràcies a la seva diversitat d’espais naturals, amb l ’únic Parc Nacional de Catalunya —Aigüestortes i Estany de Sant Maurici—, els seus cabalosos rius ideals per a la pràctica del ràfting i els més de 500 estanys per conèixer, el Pirineu de Lleida és ple de raons per descobrir i compartir amb els amics o la família les emocions més sorprenents. 

 

Esports d’Aigua

Deportes de Agua

En aquesta secció trobaràs la millor oferta en turisme y esports aquàtics: ràfting, caiac, piragüisme, barranquisme, canoes, windsurf… Si vols unir esport d’aigua, turisme i aventura, t’esperem a Lleida i el seu Pirineu.

+ info

Esports d’Aire

Deportes de Aire

Paracaigudisme, parapent, ala de pendent, ultralleugers, helicòpters, globus aerostàtics, vela, vol sense motor… Un sens fid’esports aeris per gaudir de l’aventura a Lleida i el seu  + info

Esports Extrems

Deportes Extremos

T’agraden els esports extremsTrekking extrem, rutes de muntanya al Pirineu, espeleologia, quads, barranquisme, salt de pont…Lleida i el seu Pirineu són el lloc perfecte per gaudir-ne!

+ info

Trekking i senderisme

Trekking

T’oferim les millors propostes en rutes de trekking, senderisme i senders de Gran Recorregut (SGR)… Si vols unir trekking i senderisme, turisme i aventura, t’esperem a Lleida i el seu Pirineu.

+ info

Btt 

Btt

Centres i rutes de BTT i mountain bike…, una àmplia oferta que brinda circuits senyalitzats per a tot tipus de públics, punts d’acolliment, zones d’aparcament exclusiu, serveis complementaris… Si vols viure el ciclisme, turisme i aventura, t’esperem a Lleida y el seu Pirineu.

+ info