Esports caça

Les reserves nacionals de caça són territoris geogràficament delimitats, de característiques singulars, declarades per promoure, fomentar, conservar i protegir espècies de fauna autòctona. Estan situades en zones de muntanya de gran qualitat ecològica i paisatgística i amb fauna molt característica i del màxim interès. 
Per caçar en una reserva nacional de caça cal un permís nominal i intransferible.

Reserva de caça de l'alt Pallars-Aran

mapa

És la reserva nacional de caça més gran de Catalunya i una de les més extenses d'Espanya, consta de 106.661 ha. Afecta a quatre comarques: el Pallars Sobiràla Val d'Aranl'Alta Ribagorça i l'Alt Urgell, amb un total de deu municipis, nou dels quals integrats en tota la seva superfície. 
L'altura màxima de la reserva coincideix amb el cim culminant de Catalunya: la Pica d'Estats, són nombrosos els cims que ultrapassen els 2.700 metres. Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a la Direcció tècnica: 

Director: Àngel Claveria i Aner 
Adreça: Ronda de Sant Martí, 2-6 - 25006 Lleida 
Telèfons: 973 28 39 30

Reserva de caça de la Cerdanya - Alt Urgell

mapa

La reserva nacional de caça de la Cerdanya-Alt Urgell, té una extensió de 19.003 ha situades al Pirineu central català. 
Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a la Direcció tècnica de la reserva nacional de caça de la Cerdanya - Alt Urgell:

Director: Jordi Garcia i Petit
Adreça: La vinya, 1 08695 - BAGÀ
Telèfon: 938 244 151

Reserva de caça del Cadí

mapa

La reserva nacional de caça del Cadí té una extensió de 46.591 ha situades al Prepirineu central català. Una gran part del seu territori és inclosa dins dels límits del Parc natural del Cadí-Moixeró. La resta del territori ha estat declarat espai d'interès natural. Tot el conjunt de la reserva és inclosa en una zona d'especial protecció per a les aus (ZEPA). Per a qualsevol consulta us podeu adreçar a:

Director: Jordi Garcia i Petit 
Adreça: La vinya, 1 08695 - BAGÀ
Telèfon: 938 244 151

Reserva de caça de Boumort

mapa

La Reserva té una extensió de 13.097 ha. Es troba situada al Prepirineu occidental català, entreles valls de la Noguera Pallaresa i del Segre. L'altura màxima de la Reserva s'assoleix al pic de Boumort (2.077 m), al Pi Sec (1.917 m) i al del Cap de Carreu (1.848 m). Per a qualsevol consulta, us podeu adreçar a la Direcció Tècnica de la RNC de Boumort,

Director: Àngel Claveria i Aner 
Adreça: Ronda de Sant Martí, 2-6 - 25006 Lleida 
Telèfons: 973 28 39 30

Informació facilitada per:

Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya