Escapades Cap de setmana de relax

Escapada relax als pirineus de LleidaGaudir de la dolce vita dels Pirineus: un cap de setmana relaxat en contraposició a l’estrès. Aquest paratge natural tindrà un efecte miraculós en la vostra salut: un bon balneari o Spa, massatges amb mel o herbes fresques de la muntanya, una mascareta de caviar... Ah!, i no us oblideu d'exercitar pausadament el vostre cos. Coneixeu el nordic walking? Un esport saludable a l'abast de tothom! 

Deixa que et cuidem , i fes salut!


El welness dels Pirineus
Balnearis i Spas
Nordic walking

Escapada relax d’alta muntanyaUs proposem un cap de setmana en paratges d’alta muntanya, en un ambient acollidor i saludable. Sona bé, oi? Agafeu les bicicletes i feu una de les rutes que ofereix el Centre BTT de l’Alt Urgell. Recorreguts senzills a l’abast de tothom. Feu un tomb per aquestes terres, descobrint cada racó i capturant totes i cadascuna de les meravelles d’aquests paisatges. Descanseu en alguna casa de pagès i permeteu que us cuidin. I l’endemà us convidem a visitar el Museu de les Trementinaires de Tuixén, des d’on podreu entrar al món de les aromes i de les plantes medicinals dels Pirineus. Deixeu que us envaeixi l’ambient d’alta muntanya, que de ben segur us deixarà com nous!

Centre BTT
Museu
On dormir

Escapada relax per la dieta mediterràniaVoleu regalar un plaer exquisit i molt saludable al vostre cos? Gaudiu de la dieta mediterrània és la clau per mantenir-vos en bon estat de salut en què l’oli és l’element essencial. L’oli representa les terres que us proposem visitar amb grans extensions d’oliveres al llarg de tot el seu territori. Així doncs, no us podeu perdre el Centre d’Interpretació de les Garrigues, el Parc Temàtic de l’Oli , on podreu degustar-lo i comprar-ne. I per acabar la jornada, us proposem descansar en alguna casa de pagès on, de ben segur, se us contagiaran la tranquil·litat i el bon viure d’aquestes contrades. I l’endemà, us agradaria ”fruinar”? Veniu i endinseu-vos en aquest paradís de benestar i de salut!

Centre d’Interpretació
Parc Temàtic de l’Oli
On dormir