INSTAWALK #aralleida

FOTOGRAFIA STREET ART
A TÀRREGA

Has fotografiat art urbà? No? Doncs et proposem una visita a la ciutat de Tàrrega (L'Urgell), aprofitant la celebració del #STREETRRG, projecte cultural que vol posar en valor les manifestacions artístiques ornamentals que formen part del paisatge urbà.

Els carrers i les places es convertiran en museus a l’aire lliure, on podràs veure escultures, murals, exposicions… I per arrodonir la jornada, et transportarem al segle passat visitant una de les fàbriques més importants de maquinària agrícola, que acaba de celebrar el seu centenari.

Les millors fotos s'exposaran del 6 al 31 de maig a l'Institut d'Estudis de Lleida i del 8 al 25 d'octubre a Salà Marsà de Tàrrega. L'Ajuntament de Tàrrega premiarà les tres millors fotos:

1r premi: Taller per a 6 persones. El fet gastronòmic ja no consisteix únicament en un ritual per alimentar-se, sinó que també esdevé cultura. Noves i velles apostes gastronòmiques, mixtures de cuines del món, investigació constant, maridatges, etc.: tot configura un nou fenomen que es reinventa dia a dia.Els cursos proposats són molt variats i van des de Tallers de cuina per a pares amb nens fins a tallers per a atletes o tallers de la cuina dels 5 sentits.

2n premi: Entrades dobles per a la 35a edició de FiraTàrrega. La propera edició de FiraTàrrega arribarà del 10 al 13 de setembre de 2015. FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre i és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals. El premi consisteix en 3 entrades dobles per veure 3 espectacles diferents durant els dies de FiraTàrrega. Més informació: www.firatarrega.com

3r premi: Llibre STREETRRG-art urbà a Tàrrega. El llibre recull totes les manifestacions artístiques que es poden trobar als carrers de Tàrrega. Més informació: www.culturatarrega.cat

No t’ho pots perdre! Apunta la cita a la teva agenda: diumenge 19 d’abril a Tàrrega!

 
 COM PARTICIPAR-HI?

  • La participació es fa exclusivament mitjançant la plataforma Instagram. No s’admetran fotos etiquetades des d’altres aplicacions (Twitter, etc.).
  • Has de ser usuari d'Instagram consolidat i etiquetar les fotografies de l'Instawalk del dia 19 d'abril amb el hashtag #aralleida #aralleidatarrega #STREETRRG #tarrega #urgell #tururgell #igerslleida i #igerstarrega.
  • Has d'acceptar les bases de participació.  
  • Has d'omplir tots els camps del formulari d'inscripció que trobaràs al peu d'aquesta pàgina. Places limitades!
  • Si la teva sol·licitud forma part de les seleccionades, rebràs un correu de confirmació amb tots els detalls de la sortida, que ens hauràs de confirmar no més tard de 48 hores.


PROGRAMA

     Diumenge 19 d'abril

  • 09.30h Acreditació als participants a la trobada
  • 10:00h Recorregut art urbà STREETRRG.
  • 11.30h Refrigeri.

  • 12.30h Visita guiada a l'antiga fàbrica J. Trepat.


     Un afeccionat a la fotografia com tu no hi pot faltar! T'hi esperem!


Col·laboren:

 

FOTOS SELECCIONADES PER A L’EXPOSICIÓ A I’INSTITUT D’ESTUDIS ILERDENCS