Foto guanyadora


@xsole2

Foto finalista 1


@Tona_go

Foto finalista 2


@marc_rp

Nota del Jurat: El jurat del concurs fotogràfic Fira de Teatre de Titelles ha premiat la imatge de @xsole2 com a fotografia guanyadora. El jurat ha decidit  deixar com a primer finalista @Tona_go i com a segon finalista @marc_rp.
     

   

CONCURS FOTOGRÀFIC FIRA DE TEATRE DE TITELLES

 

Els pròxims dies 1, 2 i 3 de maig se celebra la Fira de Teatre de Titelles de Lleida. Si t'agrada la fotografia et convidem a participar al concurs fotogràfic que t'hem preparat. Pots guanyar una estada de cap de setmana per a dues persones (i dos infants) a la demarcació de Lleida!

Programació d'espectacles: http://www.firadetitelles.com/ca/programacio  

COM PARTICIPAR-HI?

  • Fes una foto durant la Fira de Teatre de Titelles de Lleida que se celebrarà els dies 1, 2 i 3 de maig a la ciutat de Lleida. L'edició de la imatge és permesa.
  • Puja-la a Instagram o Twitter @firatitelles, @aralleida i @igerslleida amb els hashtags #firatitelles2015, #aralleida i #igerslleida.
  • Descriu l'emoció del moment de la imatge.
  • Hi pots pujar tantes imatges com vulguis, això sí, han de ser fetes per tu.


CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

  • S'autoritza el Patronat de turisme de la Diputació de Lleida, Instagramers Lleida i el Centre de Titelles de Lleida a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també a publicar les fots premiades a les diferents plataformes de comunicació de les entitats.

QUÈ POTS GUANYAR?

  • Primer premi: Una estada de cap de setmana per a dues persones i dos infants i una activitat d'oci per gaudir en família a les comarques de Lleida ofert pel Patronat de Turisme de les Terres de Lleida.
  • Dos primers finalistes: Una col·lecció de llibres del Centre de Titelles de Lleida.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ

  • Del 1 al 10 de maig de 2015.

JURAT

  • Un jurat format pels organitzadors del Centre de Titelles de Lleida, Ara Lleida i Instagramersescollirà un/a guanyador/a i dos finalistes i el veredicte es publicarà el dia 27 de maig de 2015 a @firadetitelles, @aralleida i @igerslleida.

Fotos participants edició 2014: @_xevi_, @gelen3punt0, @JMSoleFreixes, @lamishima, @lomillo7, @sisco_onso


AQUESTA EDICIÓ NO TE LA POTS PERDRE! VINE A GAUDIR DELS TITELLES I DE LA FOTOGRAFIA!