Fira de titelles 2014

Foto guanyadora


@lamishima

Foto finalista


@JMSoleFreixes

Nota del Jurat: El jurat del concurs fotogràfic Fira de Teatre de Titelles ha premiat dues imatges del mateix autor @lamishima1 i @lamishima2 com a fotografia guanyadora i finalista del concurs. Dita coincidència ha comportat que el segon premi del concurs recaigui al segon finalista @JMSoleFreixes.
     

   

CONCURS FOTOGRÀFIC FIRA DE TITELLES-ARA LLEIDA/INSTAGRAM


Vine a la Fira de Teatre de Titelles els pròxims 2, 3 i 4 de maig i participa al concurs fotogràfic que t'hem preparat. Pots guanyar una esta de cap de setmana per a dues persones (i dos infants) a la demarcació de Lleida!

Per als qui no ho sabeu, és una fira que va néixer al maig de l'any 1990 i que té com a objectiu ser la capital dels titelles omplint espectacles per a infants i adults per tots els racons de la ciutat. Enguany celebra els seus 25 anys!

Programació d'espectacles: http://www.firadetitelles.com/ca/programacio   

COM PARTICIPAR-HI?

  • Fes una foto durant la Fira de Teatre de Titelles de Lleida que se celebrarà els dies 2, 3 i 4 de maig a la ciutat de Lleida. L'edició de la imatge és permesa.
  • Puja-la a Instagram o Twitter @firatitelles, @aralleida i @igerslleida amb els hashtags #25anysfiratitelles, #25anysaralleida i #igerslleida.
  • Descriu l'emoció del moment de la imatge.
  • Hi pots pujar tantes imatges com vulguis, això sí, han de ser fetes per tu.


CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

  • S'autoritza el Patronat de turisme de la Diputació de Lleida, Instagramers Lleida i el Centre de Titelles de Lleida a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també a publicar les fots premiades a les diferents plataformes de comunicació de les entitats.

QUÈ POTS GUANYAR?

  • Primer premi: Una esta de cap de setmana per a dues persones i dos infants i una activitat d'oci per gaudir en família a les comarques de Lleida.
  • Dos primers finalistes: Una col·lecció de llibres del Centre de Titelles de Lleida.

TERMINI DE PARTICIPACIÓ

Del 2 al 9 de maig de 2014.

JURAT

Un jurat format pels organitzadors del Centre de Titelles de Lleida, Ara Lleida i Instagramers escollirà un/a guanyador/a i dos finalistes i el veredicte es publicarà el dia 23 de maig de 2014 a @firadetitelles, @aralleida i @igerslleida.

Fotos participants edició 2013: @crv_creations, @edgaraa93, @barcodified, @marc_rp, @silviakeyaVINGA, ANIMA'T I GAUDEIX DE LA FIRA DE TEATRE DE TITELLES DE LLEIDA!

 

FOTOS DEL CONCURS