Concurs fotogràfic Volta Cerdanya Ultrafons

Guanyadors del concurs


Ultrafons 2012
"@emmaroca1 durant la cursa de muntanya
de 35km de la @VCUF", de @GPigui
.
Ultrafons 2012
" #emociocerdanyaultrafons neu neu a la neu!", de @latripleBFinalistes del concurs

Vine a gaudir de la Volta Cerdanya Ultrafons els pròxims dies 8, 9 i 10 de juny a la Cerdanya i gaudeix d’una estada per a dues persones al nostre Pirineu, amb la col.laboració de:
 

Pirineus Costa Brava


La Volta Cerdanya Ultrafons, apadrinada per Kilian Jornet, és una prova de running amb tres nivells de dificultat pensada per als amants dels reptes. Esport i natura, un binomi que no et pots deixar perdre! Més informació de la Volta: http://www.ultrafons.com/


Com participar-hi?

  • Fes una foto durant la Volta Cerdanya Ultrafons que se celebrarà els pròxims dies 8, 9 i 10 de juny a la Cerdanya. L’edició de la imatge és permesa (Instagram, altres aplicacions similars, etc.).
  • Puja-la a TwitterTwitter amb el hashtag #emociocerdanyaultrafons.
  • Adjunta-hi un comentari explicant per què és una emoció per a tu.
  • Hi pots pujar tantes imatges com vulguis, això sí, han de ser fetes per tu. Condicions de participació

  • S’autoritza el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, el Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i als organitzadors de la Volta Cerdanya Ultrafons a poder fer ús de les imatges participants en el concurs per fer-ne difusió als suports digitals com també per publicar les fotos premiades a les diferents plataformes de comunicació de les entitats.  

  • Ah, i no oblidis llegir abans les condicions de participació.


Què pots guanyar?

Dos primers premis:        Premis oferts per Associació d'Hotels i Càmpings de la Cerdanya  amb la col.laboració de  Hotel Villa Paulita de Puigcerdà i  Aparthotel Bellver de Cerdanya.


Dos primers finalistes:

  • Dos equips tècnics (pantalons i samarreta) HG Esports Sports HG. Premis oferts pels organitzadors de la Volta Cerdanya Ultrafons.


Termini de participació:

Del 8 al 15 de juny de 2012.


JuratUn jurat format pels organitzadors de la Volta Cerdanya Ultrafons, del Patronat de Turisme Costa Brava Pirineu de Girona i de l’Ara Lleida escollirà dos guanyadors i dos finalistes i el veredicte es publicarà el dia 20 de juny de 2012 a TwitterTwitter @aralleida/@visitlleida, @costabrava i @VCUF.MÉS INFORMACIÓ DE LA VOLTA: www.ultrafons.com 


VINGA, ANIMA’T I PARTICIPA AL CONCURS DE LA VOLTA CERDANYA ULTRAFONS!