Us oferim una eina per configurar els vostres propis itineraris. Aquí podreu gestionar el vostre quadern de viatge mitjançant un planificador. En el cas que no estigueu registrats, us recomanem que ho feu per tal de poder guardar els vostres quaderns de viatge.

Recordeu que des de qualsevol pàgina d’informació sobre un recurs turístic dels Pirineus i les Terres de Lleida teniu l'opció d'afegir la dita informació al planificador per mitjà de la pestanya “Afegir al planificador”.

Com afegir punts al meu itinerari?

La pàgina web està estructurada en fitxes anomenades “Recurs Turístic”. Cada fitxa d’informació conté una pestanya anomenada "Afegir al planificador". Un cop que hagueu seleccionat la informació per crear el vostre itinerari durant la vostra navegació, en aquesta secció trobareu tots els punts que heu seleccionat.  

Gestionar el meu quadern

Un cop afegits els punts que voldreu visitar, podeu gestionar l’ordre de visita de la manera següent:

  • El detall del quadern disposa de 3 botons per desplaçar l’activitat cap amunt, cap avall o eliminar-la. Així mateix podeu prémer la "x" vermella que hi ha a la capçalera de cada dia per esborrar el dia sencer amb totes les seves activitats.
  • D’altra banda, podreu afegir quaderns nous des del panel “Afegir un nou quadern”, omplint el quadre de nom i prement el link "Afegir quadern". Al panel "Els meus quaderns" tindreu una llista amb els quaderns que heu anat guardant. Els noms dels quaderns són links; en prémer-los podreu observar com el quadre de sota, "Detall del quadern", s'omple amb la informació dels diferents itineraris.
  • Si voleu generar un mapa amb la ruta a seguir cal prémer "Veure mapa del dia", i se us desplegarà un mapa amb la ruta que heu planificat per a un dia. I així amb la resta de dies.