Cicle de Concerts "Solistes a l'Alta Ribagorça"


Seguint la trajectòria iniciada l’any 1992 i fidels a les persones que any rere any es reuneixen en el marc arquitectònic de les nostres esglésies per escoltar els diferents repertoris musicals marcats per la pluralitat d’estètiques i sensibilitats, tots els dissabtes del mes d’agost, a les 23 h, amb caràcter gratuït i a l’entorn de les esglésies ribagorçanes, dúiem a terme el cicle de concerts “Solistes a l’Alta Ribagorça” amb reconeguts intèrprets.

Pensem que l’estiu és un moment adient per als amants del gènere musical. Els dies llargs conviden a gaudir de la bellesa dels paisatges de la nostra terra, mentre que les nits inviten a escoltar amb deteniment els silencis de la mateixa música, dins l’entorn incomparable de les nostres esglésies, i per damunt de tot, deixar-nos captivar per aquest art tan antic com la nostra pròpia existència.

Oferir aquests concerts en aquesta època de l’any obeeix a dos motius principalment: perquè l’estiu és un moment privilegiat per a la música i la cultura i també perquè el mes d’agost és el que té més afluència de visitants, als quals podem oferir aquesta activitat complementària i alhora fomentar la cultura musical entre tots els ribagorçans. Escoltem, doncs, els sons que ens ofereixen les nits d’estiu de l’Alta Ribagorça !

Programa d'actuacions 2011 

Informació facilitada per: Consell Comarcal de l’Alta Ribagorça


Recursos turísticos relacionados


Ajouter commentaires

:

images CAPTCHA
Inscrire le code de validation

 

Saison de Neige 14/15

Les Pyrénées de Lleida vous offrent un éventail d'activités pour cet hiver. Vous ne pouvez pas les manquer!

+ Info

Randonnées et VTT, le pari pour un Tourisme Actif!

Propositions d’été pour profiter de la nature en famille tout en faisant un peu de sport.

+ Info

The Parc Astronomique du Montsec

Profitez d’un des équipements astronomiques les plus importants de l’Espagne. Venez et jugez par vous-mêmes !

+ Info