Lleida, on la natura té vida i color!


En aquesta secció trobareu informació de la diversitat i la singularitat paisatgística dels nostres Pirineus i de Terres de Lleida .

A la zona de l'alta muntanya dels Pirineus podreu experimentar la natura en l’estat més pur: El Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici — l'únic parc nacional de Catalunya— i els parcs naturals del Cadí-Moixeró — l'espai protegit català amb el major nombre d'hàbitats i d'espècies de flora i fauna d'interès europeu — i de l’Alt Pirineu — el parc natural més gran de Catalunya —.

Al Prepirineu us animem a visitar el Parc Territorial Collegats-Terradets, la Reserva Natural de Caça de Boumort o el congost de Mont-rebei, entre d'altres indrets d’interès. I finalment, a la zona del pla, descobrireu uns paisatges tranquils, sobris en alguns casos i fèrtils en uns altres, decorats amb oliveres centenàries, arbres fruiters i terres de cultiu.

No us perdeu, doncs, paratges espectaculars com l'estany d'Ivars i Vila-sana, el Camí natural d'Utxesa, la vall del riu Llobregós o l’Aiguabarreig del Segre, el Cinca i l’Ebre.