Lhèida, a on toti es espòrts an emocion!


Si hi ha un lloc que combina els esports amb el plaer de paisatges incomparables i d'una natura desbordant en qualsevol època de l'any, aquest és sens dubte el territori de Lleida i molt especialment el Pirineu lleidatà. Lleida lidera a l'Estat espanyol l'oferta d'esports d'aventura i de turisme actiu.

Amb l'arribada de la primavera i el desglaç s'inicia la temporada d'esports d'aventura i de turisme actiu, que coincideix amb el tram final de la temporada d'esquí a la majoria de les estacions del Pirineu de Lleida. Les 11 estacions d’esquí del Pirineu de Lleida us ofereixen en el seu conjunt la superfície esquiable més gran de tot l’Estat espanyol.

Entre l'àmplia oferta d'activitats de natura que us ofereixen les comarques lleidatanes, el trekking és una de les modalitats de què gaudireu més, gràcies en bona part a la creació de rutes que recorren alguns dels paratges més suggeridors dels Pirineus de Lleida.

A més a més, en aquesta secció trobareu informació de centres i rutes de BTT, senders senyalitzats per a tot tipus de públics, golf, pesca, caça…, una àmplia oferta esportiva que us espera a Lleida i el seu Pirineu!Presentació de la nova temporada de turisme actiu i esports d'aventura a Lleida.


Informació facilitada per Lleida Televisió
Gravetat sota zero