De Pyreneeën en de Grondgebieden van Lleida waar alle sporten emotie omvatten!

Als er ergens een plaats is die de sporten combineert met het plezier van de onvergelijkbare landschappen en van een overvloeiende natuur in om het even welke periode van het jaar, dan is dit ongetwijfeld de streek van de Pyreneeën van Lleida. Lleida is de leider van de Spaanse Staat in aanbod van avontuursporten en actief toerisme.

Met de aankomst van de lente en de dooi, begint het seizoen van de avontuursporten en het actief toerimse, dat samenvalt met het einde van het skiseizoen in de meeste stations van de Pyreneeën van Lleida. De 11 skistations van de Pyreneeën van Lleida bieden ons in hun geheel de grootste ski-oppervlakte van de ganse Spaanse staat.

Tussen de brede waaier van aanbiedingen van natuuractiviteiten die de streken van Lleida u bieden, is trekking een van de modaliteiten waarvan u het meest zal genieten, in grote mate dank zij de creatie van routes die sommige van de meest suggestieve landschappen doorlopen van de Pyreneeën van Lleida.

Bovendien, zal u in deze sectie informatie vinden over centra en routes in BTT, gebakende paden voor alle types publiek, golf, visvangst, jacht …, een brede waaier sportieve aanbiedingen die op u wachten in Lleida en zijn Pyreneeën!