Ets a  image  Home / Pelicula
Català  |  Castellano


aralleida - Diputacio de Lleida - Patronat de Turisme    Antàrtida

 

DE QUÈ VA LA PEL•LÍCULA?

Una pel•lícula de Bigas Luna i Carles Porta. Una pel•lícula amb visió internacional, fet que ha comportat buscar col•laboradors fora de les nostres fronteres. El resultat d'aquesta inquietud és una coproducció catalano-anglesa, per dotar la pel•lícula d'un enfocament més ampli en el mercat europeu i mundial.


Una catàstrofe ha arrasat la Humanitat. Només queden vius l'Alba i el Dídac. Una adolescent i un nen. Dos herois que lluiten per sobreviure en un món que ha de començar de zero.
Què faries en una situació similar?

 

L'ESCENARI PERFECTE: LES TERRES DE LLEIDA

Bona part de la història transcorre a les Terres de Lleida, on es va inspirar l'autor Manuel de Pedrolo i on els protagonistes viuen els primers anys de supervivència i aprenentatge. La segona part de la pel•lícula se situa a la vora del mar, a la costa mediterrània, amb alguna visita a la ciutat de Barcelona.

Making of teaser Segon Origen a l'Estany d'Ivars i Vila-sana

 

CÀSTING

Dídac (protagonistes): Es va dur a terme un talent casting durant 3 mesos, observant i fent audicions a nens i adolescents de centres educatius, escoles de teatre i d'interpretació. Com a resultat, Bigas Luna i el seu equip van seleccionar els dos actors que faran de Dídac.


Alba (protagonista): Rachel Hurd-Wood, una actriu jove (22 anys) que ha participat en diversos projectes amb actors de la talla de Colin Firth, Dustin Hoffman, Donald Sutherland, Alan Rickman, James Purefoy o Sissy Spacek. La seva filmografia inclou Hideaways (2011), The Mapmaker (2010), Mañana cuando la guerra empiece (2009), Solomon Kane (2009), Dorian Gray (2006), El perfume (2005) i El maleficio (2004).

 

Rachel Hurd-Wood


 

FacebookTwitterInstagram