BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 115
Desembre 2014

 
 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Telèfon: 973245408

info@aralleida.cat
www.aralleida.cat

 
 
 
 
 
LES ESTACIONS DEL PIRINEU DE LLEIDA ESPEREN ENCETAR LA TEMPORADA EL 5 DE DESEMBRE, PEL PONT DE LA PURÍSSIMA
Les 11 estacions d'esquí del Pirineu de Lleida preveuen tenir la totalitat de les seves pistes i remuntadors en funcionament el 5 de desembre i iniciar la temporada 2014/2015 pel pont de la Puríssima.
BAQUEIRA BERET CELEBRA EL 50è ANIVERSARI
L'estació de la Val d'Aran, el complex hivernal amb el major domini esquiable dels Pirineus (2.166 ha), celebra les seves noces d'or amb la presentació d'un vídeo commemoratiu i una sèrie d'actes festius i esportius que es desenvoluparan durant la present temporada d'esquí.
ACTE COMMEMORATIU DELS 25 ANYS DEL PATRONAT DE TURISME
La demarcació de Lleida va commemorar el 25è aniversari del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb una gran celebració que va aplegar cent cinquanta representants del sector i va ser el marc del lliurament dels guardons als guanyadors del Premi Internacional "Pica d'Estats"
CERVERA ACULL L'ACTE DE LLIURAMENT DEL 25è PREMI "PICA D'ESTATS"
La Diputació de Lleida va celebrar una gran gala per tal de commemorar el 25è aniversari de la creació del Patronat de Turisme i de la marca "Ara Lleida". En el decurs de la vetllada es van donar a conèixer els noms dels treballs i els periodistes guardonats amb el 25è Premi Turístic Internacional "Pica d'Estats" de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet.
EL 26è PREMI "PICA D'ESTATS" REP 212 REPORTATGES DE PREMSA, RÀDIO, TV I INTERNET
El 26è Premi "Pica d'Estats" de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet ha tancat el període d'inscripció amb un nombre total de 212 treballs, cosa que representa el tercer millor registre en tota la seva història i el segon pel que fa a treballs internacionals (33 de 17 països diferents).
COMPETICIONS DE PRIMER NIVELL A LES ESTACIONS D'ESQUÍ LLEIDATANES
Les estacions d'esquí del Pirineu lleidatà ofereixen durant gairebé tota la temporada una neu de màxima qualitat per a la pràctica de l'esport blanc i disposen d'unes instal•lacions amb les millors condicions per fruir de competicions de primer nivell.
 
NOVES PROPOSTES DEL PATRONAT PER POTENCIAR EL TURISME AL PIRINEU I A LES TERRES DE LLEIDA
La creació de nous productes turístics emocionals és una de les noves propostes que el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida potenciarà a partir del 2015 per continuar convertint el Pirineu i les Terres de Lleida en una destinació turística de primer nivell.
LES FESTES AL VOLTANT DEL NADAL MARQUEN EL CALENDARI DE DESEMBRE
Desembre és un dels mesos més extraordinaris per fer turisme a les Terres de Lleida per la gran oferta d'oci i d'activitats culturals de què es pot gaudir a les diferents comarques. Destaca la gran varietat de pessebres vivents, parcs de Nadal per als infants, concerts i fires i mercats de temàtiques diverses per commemorar la festivitat de Santa Llúcia i les festes nadalenques.