BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 114
Novembre 2014

 
 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Telèfon: 973245408

info@aralleida.cat
www.aralleida.cat

 
 
 
 
 
LES ESTACIONS DEL PIRINEU DE LLEIDA ULTIMEN ELS PREPARATIUS PER ENCETAR LA NOVA TEMPORADA
Les 11 estacions d'esquí del Pirineu de Lleida ja estan enllestint les pistes i les instal·lacions per afrontar aquesta temporada 2014/2015, que estarà en ple funcionament pel cap de setmana de la Puríssima.
ELS CELLERS DE RAIMAT, CENT ANYS DE BON VI
Els Cellers de Raimat, una de les empreses enològiques més prestigioses de la DO Costers del Segre i de la Ruta del Vi de Lleida, assoleixen els cent anys d'antiguitat amb una sèrie d'actes commemoratius com la Sala Museu Fotogràfic del Centenari i la producció del vi de guarda Raimat 100.
"BENVINGUTS!", L'ACREDITACIÓ PER A ALLOTJAMENTS ESPECIALITZATS EN SENDERISME I CICLOTURISME
L'Associació Catalana d'Empreses de Senderisme, està implementant a les comarques de Lleida el projecte "Benvinguts!", una iniciativa que acreditarà d'una manera específica els allotjaments que disposen d'un conjunt de serveis que s'adeqüen als practicants de senderisme i de cicloturisme i que tenen com a objectiu primordial acollir aquest segment de turista.
AUGMENTA UN 14% EL NOMBRE DE PASSATGERS DEL TREN DELS LLACS
El Tren dels Llacs, recorregut turístic i paisatgístic entre la ciutat de Lleida i la Pobla de Segur orientat al turisme familiar, ha tancat la seva sisena temporada amb 5.792 passatgers, 716 viatgers més i un increment del 14% respecte a l'any passat. El tren turístic ha tingut una ocupació del 99%, el resultat més alt des de la seva inauguració l'any 2009.
FER TURISME TOT COMPRANT OLI D'OLIVA VERGE EXTRA
Durant la tardor i l'hivern nombroses persones visiten les cooperatives dels diferents pobles de les comarques de Lleida per comprar l'oli d'oliva verge extra nou que es comercialitza sota la Denominació d'Origen les Garrigues. Durant aquesta època se celebren diferents fires al voltant del preuat or verd.
"EXPERIÈNCIES PIRINEUS", ECOTURISME FAMILIAR A L'ALT URGELL I LA CERDANYA
Vuit empreses de les comarques de l'Alt Urgell i la Cerdanya han creat la marca turística "Experiències Pirineus" per promocionar el territori i vendre de manera conjunta l'ecoturisme familiar i el turisme de qualitat.
 
FESTIVAL EMMEET A LA VAL D'ARAN PER PROMOCIONAR L'ALTA MUNTANYA
La Val d'Aran acull del 31 d'octubre al 2 de novembre la 3a edició del cicle de muntanyisme EMMeet (European Mountain Meeting). Les principals activitats que s'han organitzat aquest any són conferències, ponències i presentacions a càrrec d'experts, que es desenvoluparan al Palai d'Espòrts de Vielha.
L'URGELL I LA VALL DE BOÍ FAN MÉS VISIBLES ELS SEUS RECURSOS TURÍSTICS
Empresaris i el Patronat de la Vall de Boí impulsen paquets turístics de la zona i volen comercialitzar-los per mitjà del web institucional del Patronat. D'altra banda, el Consell Comarcal de l'Urgell ha actualitzat la seva pàgina web per tal de fer més visible l'oferta turística del territori.
UN NOVEMBRE CARREGAT D'ACTIVITATS A LES COMARQUES DE LLEIDA
Els pobles de les comarques de Lleida han programat per al novembre activitats festives de tot tipus com ara fires de tots els àmbits, actes culturals (concerts, representacions teatrals, castellers, etc.) i mostres gastronòmiques.