BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 111
Agost 2014

 
 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Telèfon: 973245408

info@aralleida.cat
www.aralleida.cat

 
 
 
 
 

LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA CONVOCA EL XXVI PREMI TURÍSTIC INTERNACIONAL PICA D'ESTATS, DOTAT AMB 38.000 €

Centrat en les categories de premsa especialitzada en viatges i turisme, premsa escrita d’informació general, premsa internacional, televisió, ràdio, reportatge fotogràfic, mitjans de comunicació locals i Internet, el Pica d’Estats ha esdevingut el guardó més ben dotat econòmicament en l’àmbit dels mitjans de comunicació vinculats al sector turístic.
EL CONSORCI SEGRE-RIALB INCREMENTA L’OFERTA TURÍSTICA
La zona de l’embassament de Rialb creix any rere any en equipaments i s’està consolidant com una de les àrees turístiques més dinàmiques de la demarcació de Lleida, gràcies, en bona part, a l’impuls del Consorci Segre-Rialb.
NOVA GUIA TURÍSTICA I COMERCIAL DE LES COMARQUES DE LLEIDA
La nova guia “Benvinguts al Pirineu i les Terres de Lleida” mostra als visitants, d’una manera útil i pràctica, tota l’oferta de les comarques lleidatanes relativa al comerç, l’hoteleria, la gastronomia i el turisme, així com a la cultura i la llengua.
COLL DE NARGÓ EXHIBEIX OUS DE DINOSAURE DE TOT EL MÓN
El Centre Paleoambiental Dinosfera de Coll de Nargó (l’Alt Urgell) exhibirà fins al proper 28 d’agost un interessant conjunt d’ous de dinosaure procedents de diversos països. Aquesta és la primera vegada que l’exposició, batejada amb el nom “L’eclosió del passat: ous i cries de dinosaures”, es pot veure a Catalunya.
ART I GASTRONOMIA SELECTES A VERDÚ
Amb el nom “Miró a taula”, el Mayoral Espai d’Art de Verdú (l’Urgell) engega aquest agost una original proposta consistent a “maridar” exquisides elaboracions gastronòmiques amb l’obra d’artistes del màxim prestigi internacional
ELS SECRETS DE LA INDÚSTRIA DE LA SAL, AL MUSEU DE GERRI
Els aficionats al turisme industrial gaudiran d’una interessant visita a Gerri de la Sal (el Pallars Sobirà), on podran descobrir els secrets de l’explotació de la sal al museu i als antics salins de la població.
 
OBRE LES PORTES EL ZOO DEL PIRINEU AL SOLSONÈS
Una quarantena d’espècies d’aus rapinyaires, a més d’altres animals autòctons, poden ser contemplats pels visitants al recentment estrenat Zoo del Pirineu, un centre d’exhibició situat a la població d’Odèn, al Solsonès
L’ARAN VIU UNA NOVA EDICIÓ DE LA CORSA DES 15 PÒBLES
La Val d’Aran prepara la que serà una de les grans cites ludicoesportives de l’estiu, la Corsa e Caminada des 15 Pòbles, prova que enguany assoleix la 18a edició amb el repte de superar els 500 participants
FESTES TRADICIONALS I MÚSICA A LES COMARQUES DE LLEIDA
Moltes poblacions de les comarques lleidatanes celebren la seva festa major a l’agost. Durant aquest mes, l’oferta turística s’amplia amb festivals de música i un atapeït calendari d’activitats tradicionals com ara l’Aquelarre i la Festa de Sant Magí, a Cervera; el Mercat Medieval, a Guimerà; la Fira de Sant Bartomeu, a Artesa de Segre, i la representació del Retaule de Sant Ermengol, a la Seu d’Urgell.