BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 107
abril 2014

 
 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Telèfon: 973245408

info@aralleida.cat
www.aralleida.cat

 
 
 
 
 
ESQUÍ I ESPORTS D’AVENTURA PER GAUDIR DE LA PRIMAVERA A LES COMARQUES DE LLEIDA
La demarcació de Lleida ofereix a principis de la primavera una àmplia oferta d’esquí i de turisme actiu i d’esports d’aventura. Les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida encaren la recta final de la campanya acumulant uns gruixos de neu de ple hivern i de màxima qualitat i oferint als esquiadors unes instal·lacions amb les millors condicions per esquiar.
ELS RIUS DE LLEIDA, ATRACTIU PER ALS PESCADORS DE LA TRUITA
La pesca és una activitat turística important per a les comarques del Pirineu de Lleida, que atrau cada any centenars d’aficionats a aquesta pràctica esportiva. A mitjans de març s’ha iniciat la temporada de pesca de la truita (salmònids) a les zones de baixa muntanya i el 10 de maig es donarà el tret de sortida a la campanya a les aigües d’alta muntanya.
EL PALLARS JUSSÀ I LA NOGUERA PROMOCIONEN EL MONTSEC
Les comarques del Pallars Jussà i la Noguera han iniciat una campanya de promoció conjunta del Montsec, una de les zones de la demarcació de Lleida amb un patrimoni natural i cultural més ric i divers. Un total de 14 equipaments d’aquesta àrea s’han reunit per desenvolupar la iniciativa turística.
PREVISIÓ DE BONA OCUPACIÓ TURÍSTICA PER SETMANA SANTA
La Setmana Santa es presenta amb bones expectatives d’ocupació turística a les comarques del Pirineu i de les Terres de Lleida en coincidir el final de la temporada d’esquí, els primers dies de la campanya d’esports d’aventura i turisme actiu i la celebració de nombroses activitats i actes de caire cultural a les poblacions del territori.
COMMEMORACIÓ DELS 75 ANYS DEL TEXT ACTUAL DE LA PASSIÓ DE CERVERA
La Passió de Cervera commemora els 75 anys ininterromputs de la representació del text actual de “Crist, Misteri de Passió”. A més, aquest 2014 és la darrera temporada que es posa en escena la versió en castellà, ja que a partir del 2015 l’espectacle només s’oferirà en català. I un any més, es posen a la venda packs turístics per visitar els indrets més interessants de la capital de la Segarra.
EL FESTIVAL PYRENADES OFEREIX VUIT DIES D’ACTIVITATS GRATUÏTES A LA VAL D’ARAN
La població de Salardú, a la Val d’Aran, acollirà del 12 al 19 d’abril, per Setmana Santa, la quarta edició del Festival Pyrenades, unes jornades per a petits i grans centrades en els valors naturals, culturals i mediambientals dels Pirineus.
 
ELS PRODUCTORS I ELS ARTESANS DEL PARC NATURAL DE L’ALT PIRINEU, DE PROP
La Fundació Cedricat, amb el suport del Parc Natural de l’Alt Pirineu, ha posat en marxa el projecte “Apropa’t als productors i artesans del parc”, que consisteix en visites als tallers i als obradors de l’espai natural protegit per tal de posar en valor la producció artesanal i alimentària de la zona.
FIRES I FESTES POPULARS I TRADICIONALS
Les Terres de Lleida acullen el mes d’abril diferents manifestacions firals, festes tradicionals, activitats esportives i culturals, a més dels actes relacionats amb la Setmana Santa i la Diada de Sant Jordi.