BUTLLETÍ
ELECTRÒNIC

Núm. 104
gener 2014

 
 

Rambla de Ferran, 18-3er.
25007 - Lleida
Telèfon: 973245408

info@aralleida.cat
www.aralleida.cat

 
 
 
 
 
Després del bon inici de la temporada d'esquí 2013/14 al Pirineu de Lleida al final de novembre i del bon comportament turístic pel pont de la Constitució, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu una bona ocupació turística durant aquestes festes de Nadal, Cap d'Any i Reis a les comarques del Pirineu de Lleida, especialment a les zones amb estacions d'esquí.
PREMI LO ESPECIAL PRESTIGI DE LA DIPUTACIÓ AL VICEPRESIDENT DE BAQUEIRA BERET, JESÚS SERRA
El vicepresident i conseller delegat de Baqueira Beret i president d’honor de l’Associació Catalana d’Esquí i Muntanya (ACEM), Jesús Serra, ha estat distingit amb el Premi LO als millors projectes empresarials de l’anualitat 2012, en la categoria d’Especial Prestigi. El premiat va rebre el guardó de mans del president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé.
La campanya de promoció de la temporada d’hivern 2013/14 del Pirineu i les Terres de Lleida, “On la neu és més que neu”, que du a terme la Diputació de Lleida per mitjà del  Patronat de Turisme, presenta com a novetat un concurs fotogràfic al qual els participants poden enviar fins al 28 de febrer fotografies per mostrar què els representa i quines emocions els transmet la neu de Lleida.
Les noves propostes turístiques de les comarques de Lleida tindran un lloc destacat en l'oferta turística de Catalunya present a la 34a edició de la Fira Internacional de Turisme-Fitur 2014, que se celebrarà del 22 al 26 de gener a Madrid.
La Val d’Aran disposa des del 20 de desembre de la nova targeta de fidelització “Val d’Aran Card”, que pretén atreure clients nous, tant aranesos com turistes, per tal de potenciar els establiments comercials i turístics del territori.
El Museu Diocesà i Comarcal de Solsona, que alberga un important fons centrat en l’arqueologia, l’art sacre, el romànic, el gòtic i el barroc, commemora enguany el 30è aniversari de la seva obertura amb una interessant exposició d’objectes que no s’havien exposat anteriorment. De la seva banda, el Museu de Lleida Diocesà i Comarcal celebra el 6è aniversari amb una sèrie d’actes populars.
 
Agramunt ha incorporat un atractiu turístic, històric i cultural nou al municipi, amb l’exposició a la Sala de Plens de l’Ajuntament d’aquesta població de l’Urgell de les restes de roba medieval civil més antigues de Catalunya, trobades a l’església parroquial el 1996.
L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell, amb seu a Mollerussa (el Pla d’Urgell), celebra enguany el 10è aniversari consolidant-se com un dels espais museístics més emblemàtics de la plana de Lleida. 
Any rere any, les estacions d’esquí del Pirineu de Lleida incrementen el nombre de quilòmetres de circuits senyalitzats per fer excursions amb raquetes de neu. Enguany, s’ha produït un augment excepcional en la senyalització de rutes per a raquetes, principalment a les estacions d’esquí nòrdic, com també a les d’alpí de Port del Comte i Espot Esquí.
L’any comença a les Terres de Lleida amb un calendari ple de festes tradicionals, que inclou els pessebres vivents, les cavalcades dels Reis Mags i les festes dedicades a Sant Antoni i Sant Sebastià, mentre que a les estacions d’esquí tenen lloc diferents competicions relacionades amb la neu.