Si no pot veure correctament aquest mail, faci clic aquí


ACCIONS DE PROMOCIÓ TURÍSTICA
ALS MERCATS EMISSORS 2016


Cada any el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida col·labora amb l'Agència Catalana de Turisme (ACT) a través dels seus Centres de Promoció Turística de Catalunya a l'estranger (CPTs) amb l'objectiu de promocionar l'oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida als principals mercats europeus. A banda de l'organització de viatges per a operadors turístics/periodistes i la participació a fires internacionals, durant l'any 2016 s'han dut a terme les següents accions:


ACCIONS AL MERCAT EMISSOR FRANCÈS


Reportatge a la revista
Terre Sauvage


Joc concurs a la Federació Francesa de Senderisme
Una revista líder i de gran prestigi a França, creada l'any 1986 i considerada la revista especialitzada en natura més antiga del món. Aquesta publicació s'adreça als amants de la natura i l'aventura, col·laborant amb xarxes mundials per a la preservació del medi natural com UICN (Unió Internacional per la Conservació de la Natura), WWF (World Wildlife Fund for Nature), ProNatura... Té una tirada de 55.000 exemplars i una audiència de 1.109.000 lectors.
Oferta
Mitjançant els comptes socials i la web de la Federació Francesa de Randonnée, així com els comptes del Centre de Promoció Turística de Catalunya a França, es va endegar un Joc Concurs. Hi van participar 300 persones, de les quals 100 han acceptat rebre informació de Catalunya, i de Terres de Lleida.

Article a la newsletter del
CPT de França


L'oferta de Lleida al portal
Via Michelin

Publicació i difusió d'una escapada cultural i gastronòmica de les Terres de Lleida a la newsletter del portal del Centre de Promoció Turística de Catalunya a França. Una e-News adreçada als subscriptors francesos que han manifestat interès en rebre propostes turístiques per visitar Catalunya.

Col·laboració amb el portal Via Michelin mitjançant la publicació d'una sèrie d'articles i baners al site, així com un reportatge sobre l'oferta turística del Pirineu i les Terres de Lleida enviat als subscriptors de la prestigiosa guia francesa. Amb 540.462 impressions s'ha aconseguit 3.917 clicks sobre els diferents reportatges publicats del Pirineu i les Terres de Lleida.El producte pesca al portal www.pecheur.com


 

Un portal que rep 800.000 visites mensuals, adreçat a un públic interessat principalment en la pesca recreativa i esportiva. L'acció ha consistit en un encartament publicitari a la Newsletter d'estiu amb un 18% d'obertura, dirigit a 230.000 subscriptors amb l'obtenció d'un impacte de 42.037 obertures i 2.583 clicks a l'article sobre la pesca del Pirineu i les Terres de Lleida. A més, s'ha publicat un reportatge al bloc de la plataforma que es comparteix amb el seu compte de Facebook amb 88.000 seguidors.

 


ACCIONS AL MERCAT EMISSOR BRITÀNIC

Guia de Lleida a la revista Outdoor Enthusiast


Advertorial interactiu a la revista Totally Active

Més de 50.000 usuaris únics han consultat una guia de 23 pàgines on es presenta la destinació del Pirineu i les Terres de Lleida. Aquesta publicació s'ha fet arribar als principals TTOO especialitzats en turisme actiu. A banda, la guia es pot descarregar a través d'un advertorial interactiu. A banda, la destinació es va promocionar a les xarxes socials amb un resultat de 27.369 impressions i un engagement de més de 500 usuaris.

Portal especializat en turisme actiu i on es va dur a terme la inserció d'un anunci interactiu amb imatges del Pirineu i les Terres de Lleida. L'anunci vinculat a una guia del Pririneu i les Terres de Lleida va rebre la visita de gairebé 8.000 usuaris únics.


ACCIONS AL MERCAT EMISSOR D'ISRAEL

Reportatge al diari Haaretza

S'ha contractat l'espai per a un article a tot color a la revista de turisme del diari Haaretz. Una publicació que arriba a 170.000 lectors d'entre 27-70 anys amb poder adquisitiu mitjà-alt. Disposen d'una revista mensual que inclou recomanacions per a viatges, vacances, excursions, festes i esdeveniments.


Veure l'article
Veure l'anunci

ACCIONS AL MERCAT EMISSOR DEL BENELUX

Campanya online a la revista OpPadAdvertorial i teaser al diari
De Telegraaf


Difusió d'un reportatge a la newsletter de la revista OpPad, adreçada als entusiastes de l'aire lliure per a practicar el cicloturisme i el senderisme, i que es difon pels Països Baixos i Bèlgica.

Un diari del més llegits pels holandesos, amb 2.500.000 lectors i un tiratge de 683.000 exemplars impresos i 200.000 exemplars addicionals que s'imprimeixen fora dels Països Baixos per a la seva distribució a tot Europa. El portal De Telegraaf disposa d'una secció d'oci anomenada 'Vrij' amb una mitjana mensual de 2.100.000 visites. En aquesta secció s'ha contractat un advertorial i un teaser a la newsletter de Vrij vinculats als productes senderisme i cicloturisme, i que es difondran a finals del mes d'agost i setembre.


ACCIONS AL MERCAT EMISSOR DEL ALEMANY

CAMPANYA A MOTORRADONLINE.DE

Motorradonline.de és una de les pàgines més importants entre els fans de la motocicleta a Alemanya. La seva pàgina recull articles sobre motocicletes, però també sobre viatges i esport. Disposa de més 1.800.000 lectors y al seu compte de Facebook es seguit per més de 250.000 usuaris. La campanya que ha tingut una durada de dos mesos ha consistit en un publireportatge, posts a les xarxes socials així com, una selecció de baners.
Visita'ns a:

www.aralleida.cat

 
Segueix-nos a:
  Facebook Twitter Youtube Pinterest Flycker Instagram